Teknoloji

Makine Öğrenimi İçin Üniversite Okumanıza Gerek Yok: Stanford’dan Türkçe Ders Notları Zihninizi Genişletecek!

Geleceğin neredeyse tüm sektörlerinde değerli olacak makine, yapay zeka ve derin öğrenme bilgilerini edinmek için artık üniversite okumaya gerek yok. Makine öğrenimi, yapay zeka ve derin öğrenme konularında ufkunuzu genişletecek Stanford Üniversitesi ders notlarının Türkçe tercümesi internette ücretsiz olarak paylaşıldı.

Gelecekte teknoloji başta olmak üzere birçok sektörde etkin rol oynayacak makine öğrenmesi, yapay zeka ve derin öğrenme hemen hemen her mühendisin bilgi sahibi olması gereken konular arasında yer alıyor.

Seçkin üniversitelerin birçoğu zaten bu dersleri detaylı bir şekilde öğrencilerine sunuyor. Ancak bu, yeni bilimler ve teknolojiler hakkında değerli bilgiler edinmek için üniversitede okumanın gerekli olduğu anlamına gelmez.

Geleceğin bilim alanlarında uzmanlaşmak istiyorsanız internette sizin için paylaştığımız bazı değerli kaynakları biliyoruz.

Stanford Üniversitesi’nin yaklaşık 4 yıl önce Github platformunda yayınladığı makine öğrenmesi, yapay zeka ve derin öğrenme konulu ders notları bir tık uzağınızda.

Yabancı dil konuşmakta zorluk çeken kullanıcıların bile rahatlıkla inceleyebileceği Türkçe destekli bilgi notlarının sayfalarına mutlaka göz atmanızı öneririz.

  • makine öğrenmeKonuyla ilgili ders notlarını incelemek ve göz atmak için BuradaTıklamak.

  • Yapay zekaKonuyla ilgili ders notlarını incelemek ve göz atmak için BuradaTıklamak.

  • derin öğrenmeKonuyla ilgili ders notlarını incelemek ve göz atmak için BuradaTıklamak.

oguzlarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu