Ekonomi

Yapı Kredi Müşterilerine Okula Dönüş Kampanyası

Yapı Kredi müşterileri, okula dönüş kampanyası kapsamında 1-30 Eylül tarihleri ​​arasında yapacakları okula dönüş alışverişlerinden toplam 240 TL Worldpuan kazanacak.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi World üyesi işyerlerinden kıyafet, kırtasiye, kitap, saat, optik ve oyuncak alışverişlerinde geçerli olan kampanyayla Yapı Kredi müşterileri, bundan sonraki her 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 25 TL ödül alacak. 750 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde. Toplamda 240 TL Worldpuan ile yapacağınız ödemelerde ekstra 15 TL kazanın.

Kampanyaya World Portable uygulaması veya SMS yoluyla kolayca katılabilirsiniz.

World Portable uygulamasında “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya katılabilecek Yapı Kredi müşterilerinin ayrıca OKUL yazıp boşluk bırakarak müşteri numaralarını SMS yoluyla 4454’e göndermeleri gerekiyor.

Yapı Kredi World üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanyaya, World Portable uygulamasının “Fırsatlar” menüsünden “Hemen Katılın” butonuna tıklayarak veya Yapı Kredi’de “ÖDEME” menüsünden katılabilirsiniz. Taşınabilir ve Dünya Taşınabilir uygulamaları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu