Haber

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa etti

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’un lideri Ahmet Ağaoğlu’nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı da istifa etti.

Avcı, takımın bu yıl aldığı başarısız sonuçların ardından eleştiri odağı oldu.

AVCI’NIN TRABZONSPOR KARNESİ

Bordo-mavili kulübün başına 10 Kasım 2020’de teknik direktör Abdullah Avcı getirildi. Kulüpte geçirdiği 2,5 yılda 116 resmi maça çıkan Avcı, 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 mağlubiyet gördü. Kulüp tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biri haline gelen 59 yaşındaki teknik adam, 38 yıl sonra kulübü lig şampiyonluğuna taşımayı başardı. Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa kazandı.

Avcı’nın ekibi bu dönem Avrupa arenasında beklentileri karşılayamadı. Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a elenen ekip, Avrupa Ligi kümelerinde üçüncü sırada yer aldığı Konferans Ligi’nde Basel’e elendi. Takım, 23 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetin ardından 38 puanla Büyük Lig’de 6. sırada yer alıyor.

Bordo-Mavililer, ligde yaklaşık iki yıldır devam eden iç sahadaki yenilmezlik serisine geçtiğimiz hafta Ümraniyespor’a 1-2 mağlup olarak son vermişti. (HABER MERKEZİ)

haberkonak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu