Haber

Şanlıurfa’da Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı personeline ateş eğitimi verildi.

Şanlıurfa’da itfaiye ekipleri tarafından, Gençlik ve SporHizmetler Departmanında çalışan işçi ve kursiyerlere yangın, güvenlik önlemleri ve yangına ilk müdahale eğitimleri verildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda düzenlenen eğitim seminerine yönetici, işçi ve kursiyer öğrenciler katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Birim Amiri İsmet Karaçizmeli yangın, yangın türleri, güvenlik önlemleri ve yangına ilk müdahale hakkında bilgi verirken, eğitmen Kübra Alkan da yangın söndürücü çeşitleri, yangın söndürücü kullanımı ve alınması gereken önlemler hakkında katılımcılara bilgi verdi. ve yangına müdahalede alınması gereken önlemler. Eğitim seminerinin ardından gruplar tarafından uygulamalı yangın tatbikatı yapıldı. Bahçede oluşturulan alanda yangının sadakatle nasıl söndürüleceği konusunda eğitim verildi. Yangın alanında alınması gereken önlemler, yangın söndürücü kullanımı ve yangının oluşumuna göre gerçek müdahalenin nasıl yapılacağı konusunda eğitim uygulamalı olarak gösterildi.

“Önce Tedbir, Daima Eğitim” mottosu ile kentteki kamu kurum ve kuruluşlarında, yaz okullarında ve kreşlerde eğitim faaliyetleri devam ediyor. – ŞANLIURFA

nazilliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu