Haber

Oturdukları evi isteyen ağabeyini tabancayla öldürdü.

Olay, Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi’nde müstakil bir evin avlusunda meydana geldi. Mevsimlik tarım işçisi Ahmet Akgül, ailesiyle birlikte yaşadığı evin kendisine verilmesini istedi. Ailesi kabul etmeyince Akgül sinirlendi ve balyozla evin duvarlarına vurmaya başladı.

Sakinleşen Akgül, konuttan ayrıldı. Bir süre sonra tekrar geri dönen Akgül, bu kez de ağabeyi Hasan Akgül ile tartıştı. Hasan Akgül kardeşine “Bizden ne istiyorsun? Oturduğumuz evi sana niye verelim? Başka yerde yaşayamayız.” Bunu söyleyince ortalık karıştı. Hasan Akgül, ailesine “Burayı boşaltacaksın”Kendisine saldıran kardeşini tabancayla 4 yerden vurdu.

İhbar üzerine konuta gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemede Ahmet Akgül’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli Hasan Akgül, tabancayla gözaltına alındı. Akgül, ağabeyinin oturdukları evin tapusunu satmak istediğini, olay günü kendisine ve ailesine saldırdığını söyledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan Akgül, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ahmet Akgül, yakınları tarafından toprağa verildi.

kuluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu