Haber

Kayseri Büyükşehir ‘kahramanlara’ veda etti

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından Kayseri de deprem bölgelerini desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç bir yandan çalışmaları incelerken bir yandan da destek grupları göndermeye devam ediyor.

Deprem bölgesinde yürütülen çalışmalara destek verecek mühendislerden oluşan 6 araçlık teknik destek ekibi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi önünde bölgeye uğurlandı.

Başkan Büyükkılıç, veda programında yaptığı konuşmada, “Geçmiş olsun diyoruz, merhumlarımıza Mevla’mızdan rahmet, ailelerine sabır, milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. “

“6 EKİP DAHA GÖNDERİYORUZ”

Bu milletin bu yaraları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde saracağını vurgulayan Büyükkılıç, “İnşallah bu millet bu yarayı Cumhurbaşkanımızın liderliğinde saracaktır. Mevlamızın metanet ve sabrının artması için dua ve temennilerde bulunurken, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz ve AFAD’ın talepleri doğrultusunda teknik destek sağlamak üzere 6 ekip daha gönderiyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki teknik ekibimiz araçlarıyla gidip oradaki çalışmalara destek verecek.”

Başkan Büyükkılıç, deprem bölgesine yola çıkacak teknik heyete hayırlı yolculuklar dileyerek, “Allah bu milleti kaza ve beladan korusun, sağlıkla gidip gelmenizi dilerim. Sizi uğurluyor, Mevlamıza emanet ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu