Haber

İbrahim Olavoyin: Fenerbahçe maçına iyi hazırlandık

Ankara Keçiörengücü’ndeki başarılı performansıyla Rizespor’a transfer olan İbrahim Olavoyin, basın mensuplarıyla görüşmeye geldi.

Süper Lig’e çıkmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen genç futbolcu, şunları söyledi: “Buraya geldiğim ve antrenmanlara başladığım andan itibaren teknik direktörümüzün ve oyuncularımızın potansiyelini görüyorum. Şampiyonluk hedefine ulaşabilecek bir takımız. Bunu oynadığımız ilk maçta da gösterdik. Devam edersek inanıyorum ki başarımız devam edecek.” Çalışıp sakatlanmadan bir süreç geçirirsek, Süper Lig hedefine ulaşacağımıza inanıyorum.”dedim.

“Yerimiz Süper Lig”

Rizespor’un yerinin Süper Lig olduğunu kaydeden Olavoyin, şunları kaydetti: “Bu takım ister ilk ikide ister play-off’ta Süper Lig’e çıkacak. Biz de bu inançla mücadele edeceğiz. Herkesin sonuna kadar bu gruba destek vermesini bekliyoruz.”dedi.

“Fenerbahçe maçına hazırlandık”

Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarına dikkat çeken Olavoyin, “Futbolda her maç güçlüdür. Futbolda maçlara zayıf veya güçlü takımlar olarak bakarsanız hatalar yaparsınız. Bu motivasyonunuzu düşürür. Her maça ciddi bakmalıyız. Fenerbahçe maçına tüm ciddiyetimizle hazırlandık.” .”dedim.

“Ortadan kaldıracağız”

Fenerbahçe maçının kendileri için zor maçlardan biri olduğunu ifade eden Nijeryalı oyuncu, şunları söyledi: “Her maçın hikayesi farklı. Fenerbahçe maçı da birebir olacak. Fenerbahçe maçının hikayesi de farklı olacak. Yenip elemek için çıkacağız. Umarım kazanan taraf biz oluruz.”değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu