Haber

Giresunspor Takım Kaptanı Onurcan Piri’den depremzedelere destek

Giresunspor Takım Kaptanı Onurcan Piri, depremzedeler için yardımların toplandığı merkeze gelerek çalışmaları güçlendirdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de etkisini gösteren deprem için ülke genelinde seferberlik çalışmaları sürüyor. Giresun’da toplanan yardımların afetzedelere ulaştırılmak üzere toplandığı merkezlerden biri de Çotanak. SporKomplekste ağır işler yapılıyor.

Giresunspor Teknik Müdürü Hakan Keleş ve Takım Kaptanı Onurcan Piri, Çotanak Spor Kompleksi’ndeki yardım toplama merkezine gelerek erzak buldu.

“Elimizden geldiğince destek vermeye geldik” diyen Onurcan Piri, yardım toplayıcılarla birlikte çalışmalara destek verdi. Giresunspor camiası olarak depremzedelerin acısını paylaştıklarını ifade eden Piri, “Öncelikle Giresun ve Giresunspor camiası olarak çok üzgünüz. Bu acı kelimelerle tarif edilemeyecek boyutta. Şehir olarak Kulüp olarak, valilik olarak, belediye olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 7’den 70’e herkes çalışıyor, yardım etmeye çalışıyoruz. Takviye vermeye geldik. Keşke daha fazlasını yapabilsek. ne dersek diyelim yaşanan acıların tarifi yok.inşallah bir an önce felaket son bulur.ailesini,annesini,babasını kaybeden herkesin acısını paylaşıyoruz.Allaha binlerce şükürler olsun sabırlar diliyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah” dedi. – GİRESUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu