Haber

Esenyurt Belediye Başkanı İsrail ürünlerini boykotla ilgili açıklama yaptı

Kasım ayı belediye meclis toplantısında İsrail eserlerine yönelik boykotla ilgili açıklama yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bugün Ortadoğu’daki herhangi bir katliama sessiz kalan ya da bunu doğru bulan bir kişinin bu duruma boyun eğmesi mümkün değildir. İnsanların ölümü, acısı üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmuyorum.” “Kalbim ağrıyor” dedi.

Esenyurt Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ikinci toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında gerçekleştirildi. Önder Bozkurt, Meclis’te görüşülecek gündem maddeleri öncesinde basında çıkan “İsrail ürünlerine karşı başlatılan boykot kampanyasını veto edin” başlıklı habere ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail’in işlediği insanlık suçunu şiddetle kınadığını belirten Bozkurt, “Türkiye’de iş ve işlemler kanunla yürütülür. Hiçbir markayı, hiçbir kişiyi veya kuruluşu değerlendirmelerimizin dışında bırakma kararı veremeyiz. Bu hiledir. Şunu açıkça söylüyorum: Merkezi hükümet bir karar versin, ikinci gün sizi olağanüstü toplantıya çağırıp boykot kararını alacağım. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğine yüzde yüz inanıyorum” dedi.

“ESENYURT HALKINA HİZMET ALMAMAK İÇİN EL KALDIRIYORLAR!”

Artan maliyetler ve yüksek enflasyon nedeniyle Eylül ayında talep edilen ancak kısıtlamalarla kabul edilen ek ödeneğe ilişkin madde yeniden görüşüldü. AK Parti ve MHP grubunun bir kez daha reddettiği yazı hakkında konuşan Bozkurt, “Ek bütçe onaylanmazsa asfalt yapılmayacak, okul üretimi yavaşlayacak, mahalle konakları açılmayacak, 3 kreş yapılacak” Esenyurtlular bu hizmetleri biraz geç alacaklar. Dolayısıyla Esenyurtlular bu tabloyu net bir şekilde görecekler.” “Bir şekilde görsünler. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Meclis üyeleri Esenyurt halkının hizmet almasını engellemek için el kaldırdı. Kamuoyuna duyurulacaktır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu