Haber

Deprem bölgesinde olduğunu söyleyen Dr. Mehmet Öz Hakkında Skandal İddia!

Kahramanmaraş depreminin ardından afetten etkilenen 10 ilimizde ilk günden itibaren hızlı bir şekilde yardım ulaştırılmaya çalışıldı. Sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve gönüllülerin büyük çabalarıyla depremzedelere yardım ederken birçok ünlü isim de deprem bölgesine gitti. Dünyaca ünlü Dr. Mehmet Öz, hem Türkiye’de hem de Suriye’de olduğunu paylaştı ancak Öz hakkında ilginç bir tartışma ortaya çıktı.

Bugün Kahramanmaraş merkezli depremin 5. günündeyiz. Maalesef hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı hızla artarken enkaz altından kurtarılan insan ve hayvanlara dair haberler de var.

Depremin ilk anından itibaren gönüllülerden belediye ekiplerine kadar birçok kurum ve kuruluş, enkaz altında kalanlara ve soğukta dışarıda kalmak zorunda kalanlara hızla ulaşıyor.

Birçok tanınmış isim, deprem bölgelerine olabildiğince çabuk koşmaya çalıştı. Fenomenler, oyuncular, müzisyenler…

Beyin sarsıntısı alanına gidenlerin arasında Türk-Amerikalı doktor, sunucu ve siyasetçi Mehmet Öz de vardı. Doğal olarak biz de öyle düşündük.

Mehmet Öz, depremin hemen ardından yaptığı paylaşımda hem Türkiye hem de Suriye’deki mülteci kamplarını dolaşarak deprem bölgesine gittiğini ve bölgeden çekilen fotoğrafları paylaştığını söyledi.

Ancak kısa bir süre sonra Mehmet Öz’ün paylaşımındaki fotoğrafların 2018 yılına ait olduğu ortaya çıktı.

AFAD internet sitesinde, 2018 yılında eski AFAD lideri Mehmet Güllüoğlu ile birlikte mülteci kamplarını ziyaret ettiği öğrenildi.

Gördüğünüz gibi fotoğraflardaki kişiler yazlık kıyafetler giyiyor…

kofcaz-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu