Dünya

Çin Uluslararası İthalat Fuarı’na 154 ülkeden katılım

ÇEKİM TARİHİ: 2 Kasım 2023

1. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’ndan (CIIE) çeşitli görüntüler

6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE), 5-10 Kasım tarihleri ​​arasında Şangay’da düzenlenecek.

Bu yılki CIIE’ye en az gelişmiş, gelişmekte olan ve gelişmiş ülkeler de dahil olmak üzere 154 ülke, bölge ve uluslararası kuruluş katılıyor.

Dünyanın ilk ithalata yönelik ulusal fuarı olan CIIE, Çin’in yeni kalkınma paradigmasının vitrini, yüksek standartta yurtdışına açılma platformu ve tüm dünyaya kamu yararı sağlayan bir etkinliktir.

“Son 6 yıldır CIIE’ye katılıyoruz ve bu fuarı çok büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Fuar hem dünyanın Çin’e açılan penceresi hem de Çin’in dünyaya açılan penceresi olarak çifte görev üstleniyor. En iyiyi bulabileceğiniz bir yer. Çin inovasyonunun, teknolojinin en iyisi. “Harika bir etkileşim ve inovasyon platformu. Çin’de yarattığımız inovasyonumuzu Çin ve dünyanın geri kalanına sergileyeceğiz. Bu fuarın ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.”

“Çin Uluslararası İthalat Fuarı bizim için bir fırsat penceresi, dolayısıyla Şanghay’a gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu, Çin’deki fırsatlara açılan bir pencere çünkü bizi tedarik zincirinin her seviyesiyle tanıştırıyor.

CIIE’nin mevcut uzmanlık seviyesi konusunda hiç şüphem yok. Organizasyon seviyesinin mükemmel olacağını da biliyoruz. Binlerce ziyaretçinin gelmesini bekleyebiliriz, biz de buna hazırlıklıyız, tüm numunelerimizle hazırız. Tüm bu uzmanlık düzeyleri, CIIE’de bize fayda sağlamak, fırsatları keşfetmemize ve bunu gerçeğe dönüştürmemize yardımcı olmak için mevcuttur.”

“Çin, Danfoss için kritik bir pazar ve Çin’in yeşil büyümeye odaklanması doğal olarak kendimizi Çin’in sürdürülebilirlik ekosisteminin değerli bir bileşeni olarak görmemizi sağlıyor.”

Çin’i “ikinci iç pazarımız” olarak görüyoruz. İşimiz son 27 yılda hızla büyüdü. Büyümenin bir sonraki aşamasında, Çin’deki yeşil dönüşümü hızlandırmayı ve Çin’in çifte karbon hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. CIIE’ye bu yıl ve sonrasında büyük başarılar diliyorum.”

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Şanghay’dan bildiriyor.

(XHTV)

haber-bozyazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu