Haber

Bölgede ‘HÜDA PAR’ heyecanı: Oldu!

HÜDA PAR Genel Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu14 Mayıs seçimlerine kendi logoları ile katılmayacaklarını, AK Partilistelerini girerek seçime katılacaklarını açıkladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde. Halk İttifakıadayı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan destekleyeceklerini hatırlattı. Yapıcıoğlu, milletvekili seçimlerine AK Parti listelerinden gireceklerini söyledi.

Şanlıurfa halkı, HÜDA PAR’ın Cumhur İttifakı’na girmesini olumlu bulduklarını belirterek, bu konuya destek vereceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı ve HÜDA PAR’ın iftiralara maruz kaldığını belirten Şanlıurfa halkı, diğer partilerin de bir algısı olduğunu dile getirdi.

“DİĞER PARTİLERE GÜVENMİYORUM”

HÜDA PAR’ın halk için keyifli bir parti olduğunu ifade eden Veysel Karabek, “ İnşallah Cumhur İttifakı’na ve yine Cumhurbaşkanımıza oy vereceğiz. AK Parti’yi ve yandaşlarını temsil ediyor ve destekliyorum. Diğer partilere hiç güvenmiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu iki kelimeyi bir araya getiremez. İki kelimeyi bir araya getiremeyen birinin başkan olmasını bekleyemem. Urfa’dayken Antep’e; Antep’teyken Urfa’ya hitap eder. Fındıkla yer fıstığını karıştırmak. Cumhur İttifakı’na katılan partiler şu ana kadar bir şey kaybetmediler, faydalı olacağını düşünüyorum. HÜDA PAR hakkında biraz bilgim var. HÜDA PAR güzel bir parti bence. Davranışları ve eylemleri bu yöndedir. diğer partileri desteklemiyorum” söz konusu.

“BU YAPILMASI GEREKEN BİR DAVRANIŞTI”

Cengiz Günay, HÜDA PAR’ın Cumhur İttifakı’na dahil edilmesini memnuniyetle karşıladığını belirterek, HÜDA PAR’ın Cumhur İttifakı’na katılmasını doğru buluyorum. Gerçekten yapılması gereken bir şeydi. Tanrı onları korusun. Bu süreçte birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Şer odakları orta noktaya gelince, Allah’ın koruması, ülkenin gelecekte düşünce içinde yaşamasına neden olur. Bu tarafta vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz. HÜDA PAR’ı çok iyi tanırım. HÜDA PAR çok yerinde bir partidir. Onlar için de bir temelimiz var. Sağlam bir partidir.”dedi.

“HÜDA PAR’A ‘TERÖR’ İFTİRASI YAPILDI”

HÜDA PAR hakkında bazı iftiraların atıldığını söyleyen Mehmet Çakmak, “Elbette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ittifakına oy vermeyi düşünüyorum. Onunla aynı fikirdeyiz. Cumhur İttifakı için bir algı oluşturuyorlar ama başkaları için de bir algı var. HÜDA PAR hakkında olumsuz şeyler söyleniyor. HÜDA PAR’a ‘terör’ iftirası atılıyor. İnsanın şu anki durumu önemlidir. HÜDA PAR hakkında bilgim yok ama kulaktan dolma bilgilerimiz var. Kulaktan dolma bilgilerle hüküm vermek doğru olmaz.”dedi.

“KARŞI TARAFIN HEDEFLERİ BELLİ”

Musa Haşimoğlu dedi ki: Karşı tarafın hedefleri bellidir. Umarım Tayyip Erdoğan güzel sonuçlar alır. İyiye iyi, kötüye kötü diyeceğiz.sözlerini kullandı.

KAYNAK: URFA’NIN NABZI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu